(058) 299 81 81 info@lexxadvocaten.nl

Inhoudelijk Leeuwarden Advocaten

Wat kunt u verwachten?

Kwaliteit

Bij LEXX Leeuwarden werken vier advocaten.
Elke advocaat is gespecialiseerd in zijn eigen rechtsgebied.
Gedegen juridische kennis op die rechtsgebieden en strategisch inzicht vinden wij vanzelfsprekend.

Naast brede en diepgaande juridische kennis, vinden wij ook marktinzicht en een gezonde dosis creativiteit noodzakelijk. De combinatie van deze kwaliteiten zorgt voor een ‘helicopterview’ en een duidelijk beeld van het geheel.

In overleg met u en eventueel met andere specialisten, zoeken wij zo naar ‘totaal oplossingen’. Belangrijk vinden wij dat u een duidelijk en praktisch bruikbaar advies krijgt. Wij spelen daarbij adequaat in op uw actualiteit en uw juridische vraagstukken.

Expertise en ervaring

Wij hebben het in huis om het maximale uit uw zaak te halen, om de complexiteit van wetgeving en jurisprudentie te vertalen naar helder en begrijpelijk Nederlands.

Aandacht voor

Onderlinge relaties

LEXX Leeuwarden heeft een jong en informeel hart, waarbij u zich zeker op uw gemak zal voelen.
Een goede persoonlijke verhouding met u is voor ons de eerste prioriteit.
Wij onderhouden onze relaties op een efficiënte manier. Daarbij past een vast aanspreekpunt. In alle gevallen is een ervaren advocaat verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die we voor u verrichten. Die verantwoordelijkheid betekent natuurlijk de kwaliteit van de juridische dienstverlening in alle opzichten. Maar ook verdiepen wij ons in wat er bij u, uw bedrijf of organisatie en uw werkterrein speelt.

Branche interesse

We zijn oprecht geïnteresseerd uw activiteiten en proberen ons ook te verdiepen in de branches waarin onze cliënten opereren. Dat geldt zowel voor de gebieden waarmee we al langer ervaring hebben als voor branches die nieuw voor ons zijn.

Leeuwarden Advocaten

Goede Bereikbaarheid

LEXX Leeuwarden realiseert zich u uw advocaat moet kunnen spreken wanneer dat ú uitkomt. Bereikbaarheid staat dan ook hoog in het vaandel bij de advocaten van LEXX Leeuwarden. Vandaar dat u uw advocaat ook op zijn mobiele telefoon kunt bellen. Mocht de oproep onverhoopt niet beantwoord kunnen worden, dan wordt u teruggebeld of kunt u desgewenst contact opnemen via het directe email adres van uw advocaat.

Een Sparringspartner

Wij streven ernaar een meedenkend klankbord te zijn voor onze cliënten. Elk rechtsprobleem kan vrijblijvend besproken worden met de betreffende advocaat.

Helderheid

Bij LEXX Leeuwarden werken mensen die de expertise en ervaring hebben om het maximale uit uw zaak te halen, om de complexiteit van wetgeving en jurisprudentie te vertalen naar helder en begrijpelijk Nederlands. Er worden u geen illusies gewekt; uw zaak wordt op zijn daadwerkelijke kansen beoordeeld.

Een redelijk uurtarief

U kunt LEXX Leeuwarden benaderen voor een vrijblijvend intake gesprek. LEXX Leeuwarden behartigt de belangen van met name particulieren en het MKB, op basis van heldere afspraken en redelijke uurtarieven. Afhankelijk van het belang van de zaak kan in voorkomende gevallen in onderling overleg worden afgeweken van het vigerende  basisuurtarief. Ook behandelt LEXX Leeuwarden ‘pro deo‘ zaken op basis van een toevoeging voor gefinancierde rechtsbijstand. Informeer bij ons naar de voorwaarden of kijkt u op www.rvr.org 


Blijvende verbetering

LEXX Leeuwarden haar advocaten volgen jaarlijks cursussen en opleidingen om kwaliteit te blijven garanderen. We stellen bovendien feedback van cliënten op prijs, zowel over de kleinere als de grotere onderdelen van ons werk. 

Neem contact op

Een duidelijk en praktisch advies

Contact

Kijk op onze contactpagina voor de contact gegevens.
Ook kunt een bericht sturen via het formulier